Fetite
Baieti
Body si Salopete
Haine dama

despre dimensiuni
Prima dimensiune trecuta este marimea de pe eticheta hainei, care de obicei e egala cu inaltimea copilului. Este urmata de marimi masurate ale produsului, exprimate in cm.

Acestea au un prefix de tipul: L, L-ext, L-int, Latime bust, Latime talie.
'Latime talie' sau 'Latime bust' este latimea masurata a produsului, nu circumferinta (eventual pentru circumferinta inmultesti cu doi).
Lungimea (L-) la pantaloni este lungimea exterioara iar cand se mentioneaza L-int este lungimea de la crac.
Lungimea maneca (L maneca) se masoara de la cusatura umar. Daca bluza, geaca nu are cusatura umar se masoara de la cusatura gat. Varsta trecuta in titlul produsului este estimativa.

Tabelul de mai jos arata corelatia dintre marimea (inaltimea in cm) si varsta copilului.
3 luni copii 62 cm
6 luni sag 68 cm
9 luni sag 74 cm
12 luni sag 80 cm
18 luni sag 86 cm
24 luni sag 92 cm
3 ani sag 98 cm
4 ani sag 104 cm
5 ani sag 110 cm
6 ani sag 116 cm
7 ani sag 122 cm
8 ani sag 128 cm
9 ani sag 134 cm
10 ani sag 140 cm
haine de calitate
Pentru a exprima starea unei haine second hand folosesc 3 caracteristici:

- stare ca noua - hainute la care se poate spune ca le lipseste doar eticheta, lucru care poate surveni in cazul hainelor outlet
- stare foarte buna - haine care nu au urme de uzura. Cel mai corect le putem descrie ca si haine noi spalate odata.
- stare buna - haine de calitate la care se observa ca au fost purtate dar nu au defecte sau uzura pronuntata.

Lipsurile sau petele desii sunt rare se mentioneaza separat in descrierea produsului prin prezenta unei iconite cu o "masina de spalat". Daca cumparati o haina cu defect sau pata care nu trece la spalat, in majoritatea cazurilor vi se returneaza banii fara a trimite hainele inapoi.

returnare produse

Doctor Calm

Site-ul www.copilas.ro, numit in continuare copilas.


Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. copilas.ro isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".


copilas.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul copilas si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei copilas.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.


Dreptul de a crea o legatura web - link - catre copilas este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru copilas.ro sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a copilas.ro asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului copilas - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea copilas.ro si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul copilas.ro a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului copilas numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de copilas.ro pe site-ul copilas, politica de preturi
copilas.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul copilas sunt second hand si noi. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. In majoritatea cazurilor este o singura bucata din fiecare produs. Contractul se considera incheiat in momentul livrarii produselor catre dvs.

3. Plata produselor
Plata produselor comandate de pe site-ul copilas.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata; dovada platii trebuie trimisa catre copilas.ro la adresa de e-mail contac[@]copilas.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul copilas.ro. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare de la data confirmarii primite de la client. copilas.ro nu are obligatia sa rezerve produse ci aceasta se realizeaza doar prin plata in avans sau cand considera copilas.ro de cuviinta. Nu orice comanda obliga la livrarea produselor, aceasta se va efectua doar in momentul confirmarii stocului..copilas.ro isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

4. Livrarea produselor .
O comanda efectuata pe site nu implica acceptul contractului la distanta de catre copilas.ro. Acceptul comenzii si implicit al contractului la distanta se face dupa verificarea faptica a stocului, confirmarea clientului si livrarea produselor. Acceptul va fi notificat printr-un mail sau sms de livrare.
Costurile si detalii legate de livrarea produselor sunt mentionate in pagina Livrare si returnare. Aceasta pagina face parte integranta a prezentului Termeni si conditii.

Costul transportului este cel de la data efectuarii comenzii. Produsele pot fi retinute si pe parcursul rezervarii transportul poate fi modificat pe site dar costul transportului este cel de la data efectuarii primei comenzi.
Mentiunea de comanda minima nu conditioneaza livrarea de valoarea unei comenzi ci se refera la comanda minima la care se aplica acele tarife de transport. Orice valoare de comanda se poate livra. Costul de transport este de 29 ron daca valoarea comenzii nu cumuleaza valoarea minima pentru tarifele generale.

Site-ul foloseste notiunea de REZERVARE COMANDA.

copilas.ro va ofera posibilitatea de a rezerva produse cu o livrare ulterioara. Livrarea ulterioara sau retinerea comenzii presupune existenta unei intarzieri intre momentul comenzii si data livrarii efective, aceasta in beneficiul clientului cu scopul de a-si alege o data convenabila de ridicare a coletului.
Aceasta este optiune facultativa oferita de copilas.ro si aceasta optiune nu este un drept. Rezervare comanda - presupune retinerea produselor un anumit termen pana la o data de livrare aleasa de client. Rezervarea produselor nu este obligatorie ci tine de acceptul unilateral copilas.ro.

- daca o comanda a fost retinuta un termen de zile iar clientul nu ridica coletul si nici nu doreste retrimiterea coletului, pe langa taxele de retur se poate adauga 10% din valoarea comenzii neridicate. (Costul estimat al retinerii unui colet 20 de zile + 15 zile la posta)

Nu pot fi retinute prin optiunea REZERVARE COMANDA comenzi mai mari de 300 ron pentru clientii vechi si mai mari de 200 ron pentru clienti noi.

Nu se livreaza colete cu valoare mai mare de 300 ron. Exceptiile necesita aprobarea detinatorului site-ului.

copilas.ro va refuza livari mai dese decat odata pe saptamana, pentru aceasi destinatie/destinatar/contact.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Factura constituie contractul de vanzare/cumparare conform legislatiei romane in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

copilas.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de copilas.ro care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de copilas.ro fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de copilas.ro de la acest client.Se considera comportament abuziv efectuarea de comenzi repetate fara intentia de a confirma livrarea, oferind adrese inexate, sau fara a prelua coletul de la posta/curier. Caracterul repetitiv se considera de doua sau mai multe ori in decurs de 3 luni.

5. Garantia produselor

copilas ofera certificate de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu factura fiscala si cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, copie de pe factura fiscala si certificatul de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

6. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Informatiile complete sunt mentionate in pagina Livrare si returnare

Clientul poate denunta unilateral contractul cu copilas fara a invoca un motiv, in termen de 15 zile calendaristice (cf. ord. 34/2014,  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 15 zile calendaristice.

Astfel, produsele cumparate din copilas.ro pot fi returnate conform legii, in 15 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.

Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic sau pe email (comenzi]@]copilas.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. 

Produsul va fi returnat in conditii bune, neutilizat si nezgariat. In caz contrar ele pot fi reexpediate clientului.

De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Puteti face returul prin orice firma de curierat (inclusiv Posta Romana), dar va recomandam pentru o mai buna desfasurare a procedurii de retur sa utilizati serviciide curierat. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.

Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv. 

Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid sau posta.

Din motive de igiena, produsele din categoria lenjerie nu se pot returna.


Cand se doreste returnarea a mai mult de 50% din numarul de produse dintr-o comanda este obligatorie returnarea tuturor produselor din acea comanda pentru a accepta returul si implicit renuntarea la contractul la distanta.
Cand se returneaza din produsele aflate la promotii de genul: "1+1 gratis", sau promotii la un pachet de produse, recomandam returnarea tuturor produselor comandate la acea promotie. Daca clientul doreste copilas.ro valorifica produsele aplicand o medie procentuala aferenta produsului cumparat la promotie. Exemplu: Se achizitioneza un produs la 10 ron si altul la 20 ron, la promotia 1+1 gratis. Clientul a platit 20 ron. Se doreste sa se returneze produsul la 20 ron. Se calculeaza reducerea de care a beneficiat la acea comanda, mai exact de 33%. Se returneaza clientului 13 ron.

Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii de vanzari copilas, pe tel sau email, pentru conciliere interna luati legatura telefonic prin numarul afisat la pagina de contact.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul copilas
Utilizatorii care acceseaza site-ul copilas pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. copilas.ro isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

copilas.ro nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii copilas.ro si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa [email protected] 

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul copilas este gazduit de serverele unei terte firme. copilas.ro nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. copilas.ro nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului copilas. copilas.ro nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul copilas. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonare si dezabonarea la newsletterul site-ului copilas este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. copilas.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului copilas pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului copilas mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, copilas.ro nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

copilas.ro isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca copilas.ro are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

copilas.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre copilas.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre copilas.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa comenzi{@}copilas.ro, sau prin posta la adresa: STR. UNIRII 6, SATU MARE, SATU MARE

copilas.ro se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul copilas sunt transmise pe cale electronica, copilas.ro nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, copilas.ro va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre copilas.ro sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului copilas.ro, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. copilas.ro nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

copilas.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

   1. dreptul de a cere copilas.ro sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
   2. dreptul de a cere copilas.ro sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
   3. dreptul de a cere copilas.ro sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
   4. dreptul de a cere copilas.ro sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.


Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa [email protected] sau prin posta, la adresa: Str. Agricultori nr 35, parter, sector 2, Bucuresti. copilas foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.


copilas.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. copilas.ro nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de copilas in scopul precizat in prezentul document.


Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor copilas, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre copilas.ro a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul copilas, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului copilas si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

 

copilas.ro foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, va exprimati acordul pentru folosirea cookie-urilor. Afla mai multe de aici


11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe copilas si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.


In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului copilas, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.


 


 


 


 


 


 
 

Confidentialitate si Cookies | Blog copilas.ro |Termeni si conditii | LaMami

 
Anpc | Logourile si marcile apartin producatorilor | Copyright 2018 copilas.ro. | Date caracter personal: 33003
 
Back To Top