Fetite
Baieti
Body si Salopete
Haine dama

despre dimensiuni
Prima dimensiune trecuta este marimea de pe eticheta hainei, care de obicei e egala cu inaltimea copilului. Este urmata de marimi masurate ale produsului, exprimate in cm.

Acestea au un prefix de tipul: L, L-ext, L-int, Latime bust, Latime talie.
'Latime talie' sau 'Latime bust' este latimea masurata a produsului, nu circumferinta (eventual pentru circumferinta inmultesti cu doi).
Lungimea (L-) la pantaloni este lungimea exterioara iar cand se mentioneaza L-int este lungimea de la crac.
Lungimea maneca (L maneca) se masoara de la cusatura umar. Daca bluza, geaca nu are cusatura umar se masoara de la cusatura gat. Varsta trecuta in titlul produsului este estimativa.

Tabelul de mai jos arata corelatia dintre marimea (inaltimea in cm) si varsta copilului.
3 luni copii 62 cm
6 luni sag 68 cm
9 luni sag 74 cm
12 luni sag 80 cm
18 luni sag 86 cm
24 luni sag 92 cm
3 ani sag 98 cm
4 ani sag 104 cm
5 ani sag 110 cm
6 ani sag 116 cm
7 ani sag 122 cm
8 ani sag 128 cm
9 ani sag 134 cm
10 ani sag 140 cm
haine de calitate
Pentru a exprima starea unei haine second hand folosesc 3 caracteristici:

- stare ca noua - hainute la care se poate spune ca le lipseste doar eticheta, lucru care poate surveni in cazul hainelor outlet
- stare foarte buna - haine care nu au urme de uzura. Cel mai corect le putem descrie ca si haine noi spalate odata.
- stare buna - haine de calitate la care se observa ca au fost purtate dar nu au defecte sau uzura pronuntata.

Lipsurile sau petele desii sunt rare se mentioneaza separat in descrierea produsului prin prezenta unei iconite cu o "masina de spalat". Daca cumparati o haina cu defect sau pata care nu trece la spalat, in majoritatea cazurilor vi se returneaza banii fara a trimite hainele inapoi.

returnare produse

Doctor Calm
Povestea site-ului copilas.ro
A fost odata o mamica (si mai este) pe nume Alina. La un moment dat a primit in dar o fiica: Lea. Cu trecerea vremii mamica a observat ca poate cheltui sume foarte mari pentru a-si imbraca fetita frumos. Dupa o vreme si-a golit dulapul si a vandut pe internet hainele care erau mici, multe primite cadou si unele nepurtate. Atunci a aparut aceasta idee: copilas.ro. Mai mult decat hainute, pasiune. Vremea a trecut si a mai primit inca 2 daruri, Ema, Andrei si bineinteles nici site-ul nu a ramas mai prejos. :)

marci hainute copii

De la bun inceput am stiut ca doar prin seriozitate voi putea oferi un comert de calitate pe termen lung. Site-ul a aparut intr-un moment in care optiunile de a cumpara ceva frumos si de calitate erau foarte limitate. In acei ani nelinistea mamicilor de comanda online era foarte mare. Ceva ne-a facut sa avem incredere unii in altii.
Le sunt recunoascatoare clientelor pentru sfaturile, rabdarea si increderea ce mi-au acordat-o in acesti ani. Fara ajutorul vostru nu as fi reusit. Dovada sutele de testimoniale publicate pe site sau multele concursuri cu detalii de suflet de pe blog.

Am considerat totdeauna ca eu nu am cliente ci mamici cu care colaborez.
 

Confidentialitate si Cookies | Blog copilas.ro |Termeni si conditii | LaMami

 
Anpc | Logourile si marcile apartin producatorilor | Copyright 2018 copilas.ro. | Date caracter personal: 33003
 
Back To Top