Fetite
Baieti
Body si Salopete
Haine dama

despre dimensiuni
Prima dimensiune trecuta este marimea de pe eticheta hainei, care de obicei e egala cu inaltimea copilului. Este urmata de marimi masurate ale produsului, exprimate in cm.

Acestea au un prefix de tipul: L, L-ext, L-int, Latime bust, Latime talie.
'Latime talie' sau 'Latime bust' este latimea masurata a produsului, nu circumferinta (eventual pentru circumferinta inmultesti cu doi).
Lungimea (L-) la pantaloni este lungimea exterioara iar cand se mentioneaza L-int este lungimea de la crac.
Lungimea maneca (L maneca) se masoara de la cusatura umar. Daca bluza, geaca nu are cusatura umar se masoara de la cusatura gat. Varsta trecuta in titlul produsului este estimativa.

Tabelul de mai jos arata corelatia dintre marimea (inaltimea in cm) si varsta copilului.
3 luni copii 62 cm
6 luni sag 68 cm
9 luni sag 74 cm
12 luni sag 80 cm
18 luni sag 86 cm
24 luni sag 92 cm
3 ani sag 98 cm
4 ani sag 104 cm
5 ani sag 110 cm
6 ani sag 116 cm
7 ani sag 122 cm
8 ani sag 128 cm
9 ani sag 134 cm
10 ani sag 140 cm
haine de calitate
Pentru a exprima starea unei haine second hand folosesc 3 caracteristici:

- stare ca noua - hainute la care se poate spune ca le lipseste doar eticheta, lucru care poate surveni in cazul hainelor outlet
- stare foarte buna - haine care nu au urme de uzura. Cel mai corect le putem descrie ca si haine noi spalate odata.
- stare buna - haine de calitate la care se observa ca au fost purtate dar nu au defecte sau uzura pronuntata.

Lipsurile sau petele desii sunt rare se mentioneaza separat in descrierea produsului prin prezenta unei iconite cu o "masina de spalat". Daca cumparati o haina cu defect sau pata care nu trece la spalat, in majoritatea cazurilor vi se returneaza banii fara a trimite hainele inapoi.
Brand-uri haine
 
haine pentru copii

returnare produse

Alege una din sectiuni:

Cum livram / Cum returnezi
Cum cumpar
Sunt client nou. Ce trebuie sa stiu?

Povestea site-ului copilas.ro
A fost odata o mamica (si mai este) pe nume Alina. La un moment dat a primit in dar o fiica: Lea. Cu trecerea vremii mamica a observat ca poate cheltui sume foarte mari pentru a-si imbraca fetita frumos. Dupa o vreme si-a golit dulapul si a vandut pe internet hainele care erau mici, multe primite cadou si unele nepurtate. Atunci a aparut aceasta idee: copilas.ro. Mai mult decat hainute, pasiune. Vremea a trecut si a mai primit inca 2 daruri, Ema, Andrei si bineinteles nici site-ul nu a ramas mai prejos. :)

marci hainute copii

De la bun inceput dorim sa mentionam ca doar prin seriozitate vom putea oferi un comert de calitate pe termen lung. Ne dam silinta in acest sens. Poate ati cumparat din diferite locuri hainute pentru copii si nu peste mult timp ati observat ca se deformeaza, se decoloreaza si bineinteles nu mai sta bine pe copil. Parintii sunt intr-o dilema: vor ceva de calitate si care sa stea bine pe copiii lor, dar nu ar vrea sa cheltuiasca mult pe copilul care creste vazand cu ochii si care nici prea atent cu hainele nu este.

Asa cum este mentionat si in cadrul produselor pe site, hainele sunt de doua categorii si din doua surse:

  - haine noi originale aflate la un pret mult redus fata de ceea ce este pe piata. Aceasta sunt produse ale unor marci consacrate si de o calitate ridicata. Pretul redus se datoreaza faptului ca sunt luate in sistem outlet. Sistemul outlet in Anglia si Sua presupune ca marfa din magazine care nu a fost vanduta intr-un sezon, se vinde catre comercianti la preturi mult inferioare si in cantitati mari. Sunt produse ale unor marci consacrate in domeniul vestimentatiei la preturi accesbile.

  - a doua sursa sunt haine second hand, tot produse originale de marca. Majoritatea acestora nu au urme de uzura, dar este specificat in dreptul fiecarei hainute starea in care se afla aceasta. In majoritatea cazurilor sunt haine noi la care le este rupta eticheta, haine noi cu o mica pata care iese la spalat sau haine care au fost spalate odata. Daca totusi aveti rezerve in cazul acestei categorii comandati foarte putine pentru a le testa.
Noi respectam decizia dvs. de aceea oferim ambele variante.

De ce si haine second hand?
Varianta scurta a raspunsului este urmatoarea: pentru ca in Romania nu este voie sa vinzi altfel aceste marci. Proprietarii multor marci nu au dat licenta de comercializare sau refuza sa intre pe piata din Romania. Practic nu e permis sa vinzi produse noi din aceste marci. Am fi putut oferi doar una din categorii spre vanzare, dar scopul site-ului copilas.ro este de a oferi la un pret mic produse de calitate pentru orice buzunar.

Toate produsele vor fi spalalate inainte de utilizare.


Vizitatorii noi trebuie sa citeasca sectiunea dedicata lor: Click AICI!
 

Haine bebelusi | Blog copilas.ro | |Termeni si conditii

 
Anpc | Logourile si marcile apartin producatorilor | Copyright 2017 copilas.ro. | Date caracter personal: 33003
 
Back To Top