NOTIFICARE DE CONFIDENȚIALITATE

Confidențialitatea datelor este de o importanță deosebită pentru copilas.ro din prima zi a site-ului. Am stiut intotdeauna ca seriozitatea se dovedeste pe termen lung.

Cine este operatorul datelor cu caracter personal?
Compania suedeză, Bactan I C Intr. Individuala („copilas.ro”) este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor. 

Bactan I C I.I., CUI 26363417, F30/1040/2009, cu sediu in Satu Mare.

Unde vă stocăm datele?
Datele pe care le colectăm de la dumneavoastră sunt stocate în Spațiul Economic European (SEE), dar pot fi, de asemenea, transferate și prelucrate într-o țară din afara SEE. Orice transfer de acest fel al datelor dumneavoastră cu caracter personal se va realiza în conformitate cu legislația în vigoare.

Cine are acces la datele dumneavoastră?
Datele dumneavoastră pot fi transmise în cadrul grupului copilas.ro

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara grupului copilas.ro. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre. Veți găsi categoriile de terți în cadrul fiecărui proces specific de mai jos.

Care este temeiul legal pentru prelucrare?
Pentru fiecare prelucrare specifică a datelor cu caracter personal pe care le colectăm de la dumneavoastră, vă vom informa dacă furnizarea datelor cu caracter personal este impusă de reglementări sau dacă este necesară pentru a încheia un contract, dacă este obligatoriu să ne furnizați datele cu caracter personal și care sunt posibilele consecințe în cazul în care refuzați.

Care sunt drepturile dumneavoastră?
Dreptul la acces: 
Aveți dreptul de a solicita informații cu privire la datele cu caracter personal pe care le deținem despre dumneavoastră. Puteți contacta copilas.ro care vă va furniza datele cu caracter personal prin e-mail.

Dreptul la portabilitate: 
Ori de câte ori copilas.ro vă prelucrează datele cu caracter personal prin mijloace automate în baza acordului dumneavoastră sau în baza unui acord, aveți dreptul să obțineți transferul unei copii a datelor dumneavoastră într-un format structurat folosit în mod frecvent și prelucrabile automat către dumneavoastră sau către o altă parte. Aceasta include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ați trimis.

Dreptul la rectificare: 
Aveți dreptul să solicitați rectificarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, dacă acestea sunt incorecte, inclusiv dreptul de a completa datele cu caracter personal incomplete.  Dacă aveți un cont copilas.ro sau sunteți membru al copilas.ro Club, puteți să vă editați datele cu caracter personal din contul dumneavoastră și din paginile copilas.ro Club.

Dreptul la ștergerea datelor:
Aveți dreptul să ștergeți oricând orice date cu caracter personal prelucrate de copilas.ro, cu excepția următoarelor situații:

* aveți o solicitare nerezolvată la Serviciul Clienți;
* aveți o comandă deschisă care nu a fost încă expediată sau a fost parțial expediată;
* aveți o datorie neplătită la copilas.ro, indiferent de metoda de plată;
* dacă există bănuiala sau ați folosit serviciile noastre în mod abuziv în ultimii patru ani;
* dacă ați efectuat o achiziție, vă vom păstra datele cu caracter personal în legătură cu tranzacția dumneavoastră conform legislației de contabilitate.

Dreptul de a vă opune prelucrării bazate pe interes legitim: 
Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal bazate pe interesul legitim în copilas.ro:s. copilas.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.

Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct.

Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

* urmând instrucțiunile din fiecare e-mail de marketing;
* modificând setările contului dumneavoastră copilas.ro;

Dreptul la restricționarea prelucrării:
Aveți dreptul să solicitați ca copilas.ro să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

* dacă vă opuneți prelucrării în baza interesului legitim în copilas.ro:s, copilas.ro va restricționa orice prelucrare a acestor date până la confirmarea interesului legitim.
* dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, copilas.ro trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.
* dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră cu caracter personal.
* dacă copilas.ro nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

Cum vă puteți exercita drepturile?
Acordăm o importanță deosebită protecției datelor cu caracter personal și, prin urmare, avem personal dedicat serviciilor de asistență pentru clienți care vă gestionează solicitările în legătură cu drepturile dvs. menționate mai sus. Personalul nostru vă stă la dispoziție întotdeauna la adresa dataprotection.ro@hm.com.

Responsabilul cu protecția datelor:
Am desemnat un responsabil de protecția datelor pentru a ne asigura în permanență că prelucrăm datele cu caracter personal într-o manieră deschisă, precisă și legală. Puteți contacta responsabilul cu protecția datelor la adresa dataprotection@copilas.ro.

Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere: 
Dacă sunteți de părere că copilas.ro vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.

Actualizări ale Notificării de confidențialitate:
S-ar putea să fie nevoie să ne actualizăm Notificarea de confidențialitate. Cea mai recentă versiune a Notificării de confidențialitate este disponibilă în permanență pe site-ul nostru. Vom comunica orice schimbări semnificative ale Notificării de confidențialitate, de exemplu scopul pentru care folosim datele dvs. cu caracter personal, identitatea operatorului sau drepturile dumneavoastră.

 • cumpărăturile online

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona achizițiile online pe copilas.ro, prelucrând comenzile și returnările prin intermediul serviciilor noastre online și vă vom trimite notificări privind starea livrării sau în cazul unor probleme privind livrarea articolelor dumneavoastră. Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă gestiona plățile. De asemenea, vă vom folosi datele pentru a trata reclamațiile și garanțiile pentru produse. Folosim datele cu caracter personal pentru a vă identifica și a vă confirma vârsta legală pentru cumpărături online și pentru a confirma adresa dumneavoastră partenerilor externi. 
  Dorim să vă oferim diferite alternative de plată și vom efectua analize pentru a afla ce alternative de plată aveți la dispoziție, inclusiv istoricul plăților și verificări de credit. 

  Ce tipuri de date cu caracter personal prelucrăm?
  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  * informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  * informații despre plăți și istoricul plăților;
  * informații despre credit;
  * informații despre comenzi.

  Dacă aveți un cont copilas.ro sau sunteți un membru în copilas.ro Club, vă vom prelucra și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul sau calitatea de membru, cum ar fi: 

  * contul sau codul de membru;
  * istoricul comenzilor.

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele dumneavoastră cu caracter personal transmise unor terți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru confirmarea adresei de către companii externe, pentru trimiterea confirmării comenzii de către agenții de comunicare, pentru operațiuni efectuate de furnizorii de servicii de depozitare și de distribuție în legătură cu livrarea comenzii dumneavoastră. Procesarea plăților de către furnizorii de servicii de procesare a plăților. Verificarea identității sau verificarea creditului de către agenții de informații privind creditul și de către agenții de colectare a creanțelor.

  Rețineți că multe dintre aceste companii beneficiare au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vă vom păstra datele atât timp cât sunteți un client activ.

  Automatizarea luării deciziilor:
  Când depuneți o cerere de credit ca metodă de plată, luarea deciziei cu privire la cererea dumneavoastră de credit este automatizată. Aveți dreptul să vă exprimați punctul de vedere și să contestați decizia adresându-vă personalului nostru.

 • marketing direct

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Folosim datele cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje privind informațiile și invitații prin e-mail, mesaje text, apeluri telefonice și comunicări prin poștă.

  Pentru a vă optimiza experiența cu copilas.ro, vă vom oferi informații relevante, recomandări de produse, mementouri despre produsele rămase în coșul dumneavoastră de cumpărături și vă vom trimite oferte personalizate. Toate aceste servicii excelente se bazează pe comenzile anterioare, pe articolele pe care ați făcut clic și pe informațiile pe care le-ați trimis.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  * informații de contact, cum ar fi adresa de e-mail, numărul de telefon și codul poștal;
  * dacă doriți actualizări pentru copii (dacă alegeți să ne comunicați această informație);
  * sexul (dacă alegeți să ne comunicați această informație);
  * produse și oferte pe care ați făcut clic.

  Dacă aveți un cont copilas.ro sau dacă sunteți membru în copilas.ro Club vă vom prelucra, și datele cu caracter personal transmise în legătură cu contul și calitatea de membru, cum ar fi:

  * nume;
  * adresă
  * vârstă;
  * istoricul comenzilor;
  * cum ați navigat și pe ce ați făcut clic pe site.

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă furniza serviciile menționate mai sus, iar cele transmise agențiilor media și furnizorilor tehnici vizează distribuirea marketingului direct fizic și digital. 
  Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara grupului copilas.ro. 

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când sunteți de acord cu marketingul direct. Cu excepția serviciilor de marketing poștal, inclusiv a cataloagelor, care vă vor fi trimise pe baza interesului nostru legitim.

  Dreptul de a vă retrage consimțământul:
  Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal.
  Când faceți acest lucru, copilas.ro nu vă va putea trimite alte oferte de marketing direct sau informații pe baza consimțământului dumneavoastră.

  Vă puteți dezabona de la marketingul direct prin următoarele mijloace:

  * urmând instrucțiunile din fiecare mesaj de marketing
  * modificând setările contului dumneavoastră copilas.ro

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră pentru marketing direct până când vă retrageți consimțământul.  Pentru marketingul prin e-mail vă vom considera client inactiv dacă nu ați deschis un e-mail în ultimul an. 
  După această perioadă, datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi șterse.

 • Cont copilas.ro

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vom folosi datele cu caracter personal pentru a vă crea și administra contul personal pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă pe copilas.ro. 
  Vă vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă vom permite să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a vă corecta și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și informațiile de plată. Mai mult, vă vom permite să salvați articolele în coșul de cumpărături, vă vom oferi recomandări privind mărimea și vă vom permite să evaluați și să revizuiți produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.

  Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele copilas.ro vă vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale (inclusiv site-ul web și aplicația); istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra întotdeauna adresa de e-mail și parola pe care ni le trimiteți când vă înregistrați pentru un cont copilas.ro. 

  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă alegeți să ni le furnizați:

  * informații de contact, cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon;
  * data nașterii;
  * sexul;
  * țara;
  * setările contului;
  * informațiile cardului de plată criptate.

  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă faceți o achiziție:

  * istoricul comenzilor;
  * informațiile de livrare;
  * istoricul plăților.

  De asemenea, vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:

  * istoricul clicurilor;
  * navigare și istoricul navigării.

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terțe părți sunt folosite numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru a optimiza site-ul web folosim agenții web și instrumentele de analiză pentru evaluarea produselor.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor cu caracter personal pentru contul dumneavoastră se bazează pe consimțământul dumneavoastră acordat la crearea contului copilas.ro.

  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă furniza informații relevante despre produse se bazează pe interesul nostru legitim.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vă vom păstra datele atât timp cât aveți un cont copilas.ro activ. 

  Aveți dreptul să vă închideți contul în orice moment. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră va înceta să existe și veți fi considerat inactiv. Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis.

  După închiderea contului dumneavoastră, datele dumneavoastră vor fi șterse.

  Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
  Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al copilas.ro:s contactând dataprotection.ro@hm.com. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

 • copilas.ro Club

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă crea și a gestiona contul de membru în copilas.ro Club și pentru a vă oferi o experiență personalizată și relevantă copilas.ro Club. 

  Vă vom înregistra și gestiona punctele bazate pe produsele achiziționate, vă vom trimite informații cu privire la punctele și recompensele dumneavoastră cum ar fi reduceri și evenimente Club.

  Vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă trimite invitații la evenimente și concursuri, precum și reduceri pentru membri copilas.ro Club și servicii suplimentare.

   

  Vă vom oferi istoricul comenzilor și detaliile despre comenzile dumneavoastră și vă vom permite să vă gestionați setările contului (inclusiv preferințele de marketing). De asemenea, vă vom oferi modalități simple de a vă corecta și actualiza informațiile, cum ar fi detaliile de contact și informațiile de plată. Mai mult, vă vom permite să salvați articolele în coșul de cumpărături și vă vom permite să evaluați și să scrieți recenzii pentru produsele pe care le-ați achiziționat de la noi.

  Pentru a vă oferi recomandări relevante privind produsele copilas.ro vă vom prelucra navigarea pe platformele noastre digitale (inclusiv site-ul web și aplicația); istoricul de cumpărături și recenziile despre produse, precum și datele pe care le-ați trimis prin contul dumneavoastră.

  Dacă nu ați renunțat la marketingul direct, vom folosi datele dumneavoastră cu caracter personal pentru a vă trimite oferte de marketing, sondaje de informații și invitații prin e-mailuri, mesaje text, apeluri telefonice și materiale poștale.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal pe care ni le trimiteți atunci când vă înscrieți pentru copilas.ro Club

  * date de identificare, cum ar fi adresa de e-mail și parola; * informații de contact cum ar fi numele, codul poștal, adresa de e-mail;
  * data nașterii;
  * sex;
  * ID-ul de membru în Club;
  * numărul de telefon (dacă alegeți să ni le furnizați);
  * adresă (dacă alegeți să ne-o furnizați);
  * setările contului;
  * informații criptate privind cardurile de plată.

  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă efectuați o achiziție:

  * istoricul comenzilor;
  * informații de livrare;
  * istoricul plăților.

  Vom prelucra, de asemenea, următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-urile dumneavoastră:

  * istoricul clicurilor;
  * navigarea și istoricul navigării.

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terțe părți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, pentru rezervarea evenimentelor folosim instrumente de rezervare a evenimentelor, pentru optimizarea site-ului web folosim agenții web. Pentru evaluarea produselor folosim instrumente de analiză și de moderare și agenții de publicare, pentru a distribui marketingul folosim furnizori de distribuție de comunicare și marketing

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru a vă furniza serviciul copilas.ro Club. Pentru a vă colecta datele cu caracter personal și pentru a vă gestiona contul de membru copilas.ro Club are obligația să-și îndeplinească angajamentele în conformitate cu acordul cu membrii.

  Dacă nu ne trimiteți datele dumneavoastră cu caracter personal, nu vă vom putea oferi calitatea de membru sau serviciile copilas.ro Club.

  Pentru cât timp vă păstrăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră atât timp cât sunteți membru activ în Club. 

  Aveți dreptul să vă închideți oricând contul de membru. Dacă alegeți să faceți acest lucru, contul dumneavoastră de membru va înceta să mai existe.

  După închiderea contului de membru, datele dumneavoastră vor fi șterse.

  Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal dacă acest lucru este impus de legislația în vigoare și dacă există un litigiu deschis. 

  Dreptul dumneavoastră de a vă opune marketingului direct:
  Aveți dreptul să vă opuneți marketingului direct, inclusiv analizei profilului în scopuri de marketing direct. Dacă vă opuneți marketingului direct, vom înceta să vă prelucrăm datele cu caracter personal în acest scop și vom înceta să vă trimitem materiale de marketing în baza calității de membru în copilas.ro Club. Dacă v-ați abonat la newsletters, veți primi în continuare marketing direct pe baza consimțământului dumneavoastră.

 • Serviciul Clienți

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vă vom folosi datele cu caracter personal pentru a gestiona interogările, reclamațiile și garanțiile pentru produse, precum și pentru a asigura asistență tehnică prin e-mail, funcția de chat, prin telefon și prin intermediul rețelelor sociale.
  De asemenea, vă putem contacta dacă există o problemă cu comanda dumneavoastră.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra orice date pe care ni le furnizați, inclusiv următoarele categorii de date:

  * informații de contact, cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  * data nașterii;
  * informații despre plăți și istoricul plăților;
  * informații despre credit;
  * informații despre comenzi;
  * numărul de cont sau de membru;
  * toată corespondența relevantă.

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Dacă sunteți un client din regiunea asiatică, datele dvs. vor fi transferate către o agenție externă de servicii clienți.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe interesul legitim al copilas.ro:s.

  'Pentru cât timp vă păstrăm datele?
  Vă vom păstra datele timp de 100 zile pentru jurnalele telefonice și de e-mailuri, iar corespondența este păstrată timp de 12 luni pentru gestionarea cazurilor. 

  Dreptul de vă opune prelucrării pe baza unui interes legitim: 
  Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal pe baza interesului legitim al copilas.ro:s. copilas.ro nu va continua să prelucreze datele cu caracter personal decât dacă putem demonstra un motiv legitim pentru prelucrare care prevalează asupra intereselor și drepturilor dumneavoastră sau în baza unor proceduri judiciare.
   

 • Concurență

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vă vom prelucra datele atunci când vă înscrieți la concursurile noastre. Datele dumneavoastră cu caracter personal vor fi utilizate atunci când copilas.ro contactează concurenții, înainte și după un eveniment, pentru a identifica participanții la concurs, pentru verificarea vârstei concurenților, pentru a contacta câștigătorii, pentru a livra și urmări acordarea premiilor.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal:

  * informații de contact cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail și numărul de telefon;
  * vârsta;
  * informații trimise în concurs.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal se bazează pe consimțământul dumneavoastră atunci când alegeți să participați la un concurs.

  Dreptul de a vă retrage consimțământul:
  Aveți dreptul de a vă retrage în orice moment consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Când faceți acest lucru, copilas.ro nu vă va putea oferi serviciile menționate mai sus.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal timp de 45 de zile după încheierea concursului.

 • Dezvoltare și îmbunătățire

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vom folosi datele pentru a evalua, dezvolta și îmbunătăți serviciile, produsele și sistemele noastre pentru toți clienții noștri. În acest scop nu vom analiza datele dvs. la nivel individual, toate prelucrările vor fi efectuate pe date cu pseudonime.

  Aceasta include analize pentru a face serviciile noastre mai ușor de utilizat, cum ar fi modificarea interfeței cu utilizatorul pentru a simplifica fluxul de informații sau pentru a evidenția funcțiile utilizate în mod obișnuit de către clienții noștri pe canalele noastre digitale și pentru a îmbunătăți sistemele IT în vederea măririi securității pentru vizitatori și clienți în general.

  Analiza este utilizată și pentru dezvoltarea și îmbunătățirea permanentă a fluxului logistic de mărfuri prin prognozarea achizițiilor, a stocurilor și a livrărilor, precum și a resurselor noastre din punct de vedere al sustenabilității, prin raționalizarea achiziționării și a planificării livrărilor.

  În plus, folosim datele pentru a planifica deschideri de magazine și de depozite noi și pentru a ne îmbunătăți gama de produse. 

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom prelucra următoarele categorii de date cu caracter personal dacă ați ales să ni le furnizați:
  * numărul de client
  * data nașterii
  * sexul
  * țara
  *setările contului

  Dacă ați făcut o achiziție, vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
  * istoricul comenzilor
  * informații de livrare
  * istoricul plăților

  Vom procesa și următoarele categorii de date cu caracter personal legate de cookie-uri:
  * istoricul clicurilor
  * navigare și istoricul navigării

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus. Folosim companiile de analiză web pentru a analiza comportamentul online al clienților la nivel general.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a ne dezvolta și perfecționa serviciile și produsele se bazează pe interesul nostru legitim.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră atâta timp cât aveți un cont activ copilas.ro sau sunteți membru activ în Club.

  După închiderea contului sau înregistrarea ca membru în Club, datele dumneavoastră vor fi șterse.

  Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
  Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al copilas.ro contactând dataprotection.ro@hm.com. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

 • Respectarea obligațiilor legale

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a respecta obligațiile legale, hotărârile judecătorești și deciziile autorităților.

  Aceasta include utilizarea datelor cu caracter personal pentru colectarea și verificarea datelor contabile în conformitate cu reglementările privind evidențele contabile.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom procesa următoarele categorii de date personale:
  * numărul de client
  * numărul comenzii
  * numele
  * adresa poștală
  * suma tranzacției
  * data tranzacției

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele dumneavoastră vor fi transmise în cadrul grupului copilas.ro (pentru detalii privind companiile din grupul copilas.ro, consultați raportul anual, pe care îl puteți găsi la adresa about.hm.com).

  Vom distribui datele dvs. cu caracter personal companiilor IT care oferă soluții de sisteme contabile.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară pentru ca copilas.ro să-și îndeplinească obligațiile legale.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom salva datele dvs. în conformitate cu reglementările de contabilitate din țara dvs.

 • Prevenirea folosirii abuzive și a infracțiunilor

  De ce folosim datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Vom folosi datele dvs. cu caracter personal pentru a gestiona prevenirea pierderilor, garantând respectarea termenilor și condițiilor, precum și pentru a detecta și preveni utilizarea greșită a serviciilor noastre.

  De asemenea, vom folosi datele dvs. cu caracter personal din supravegherea video, din motive de securitate, pentru a putea urmări incidentele, pentru a preveni și a raporta infracțiunile penale săvârșite în magazinele noastre.

  Datele dvs. cu caracter personal vor fi folosite pentru a preveni și a investiga abuzurile asupra serviciilor noastre online, pierderile și fraudele, prin analizarea comportamentului de cumpărături online.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vom procesa următoarele categorii de date cu caracter personal:
  * informații de contact cum ar fi numele, adresa, numărul de telefon și adresa de e-mail
  * numărul de membru în Club
  * numărul de client
  * înregistrări video
  * istoricul comenzilor
  * informații despre livrare
  * istoricul plăților

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele dvs. cu caracter personal transmise unor terți sunt utilizate numai în scopurile menționate mai sus. Vom distribui datele dvs. companiilor pentru raportarea bazată pe excepții.

  Incidentele și fraudele pot fi distribuite companiilor de asigurări, autorităților judiciare sau de asigurare a respectării legii locale și globale în scopul finalizării investigațiilor. Rețineți că acești destinatari au un drept sau o obligație independentă de a vă prelucra datele cu caracter personal.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?Prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a preveni folosirea greșită a serviciilor noastre se bazează pe interesul nostru legitim.

  Pentru cât timp vă salvăm datele?
  Vom păstra datele dumneavoastră pentru perioada de timp necesară pentru a preveni și/sau raporta potențialele fraude și alte infracțiuni.

  Înregistrările video vor fi salvate în conformitate cu legislația locală, dar pentru maximum 30 de zile.

  Dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră:
  Aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dumneavoastră cu caracter personal în baza interesului legitim al copilas.ro contactând dataprotection.ro@hm.com. Contul dumneavoastră va fi apoi șters și nu vă vom putea oferi serviciile noastre.

 • cookie

  Un cookie este un mic fișier text care se salvează pe calculatorul sau pe dispozitivul dumneavoastră mobil și, în timpul vizitelor ulterioare, este recuperat din acestea. Dacă utilizați serviciile noastre, vom presupune că sunteți de acord cu utilizarea unui astfel de cookie.

  Cum folosim cookie-urile?
  Utilizăm cookie-uri permanente pentru a stoca pagina de start și detaliile dumneavoastră dacă selectați „Ține-mă minte” atunci când vă conectați la site. Vom folosi cookie-uri pentru a vă salva produsele favorite.

  Utilizăm cookie-uri pentru o sesiune, de exemplu, atunci când folosiți funcția de filtrare a produselor, pentru a verifica dacă sunteți conectat sau dacă ați adăugat un articol în coșul de cumpărături. 

  Folosim cookie-uri proprii și terțe pentru a colecta statistici și date ale utilizatorilor în formă agregată și individuală în instrumente de analiză pentru a ne optimiza site-ul și pentru a vă oferi materiale de marketing relevante.  

  Unele cookie-uri terțe sunt setate de servicii care apar pe paginile noastre și sunt în afara controlului nostru. Acestea sunt setate de către furnizorii de social media, cum ar fi Twitter, Facebook și Vimeo, și se referă la capacitatea utilizatorilor de a partaja conținut de pe acest site, așa cum indică pictograma respectivă.

  De asemenea, folosim cookie-uri terță parte care urmăresc activitatea pe mai multe site-uri pentru a vă oferi marketing pe alte site-uri/canale.

  Ce tipuri de date cu caracter personal colectăm?
  Vă vom conecta ID-ul de cookie numai la datele cu caracter personal trimise și colectate în legătură cu contul dumneavoastră sau cu calitatea de membru în Club, numai dacă sunteți conectat(ă) la contul dumneavoastră sau la copilas.ro Club. 

  Cine are acces la datele dumneavoastră cu caracter personal?
  Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile menționate mai sus, un instrument de analiză este folosit pentru a colecta statistici în scopul optimizării site-ului nostru și pentru a vă prezenta materiale relevante.

  Care este temeiul juridic pentru prelucrarea datelor cu caracter personal?
  Vă vom conecta cookie-urile la datele cu caracter personal numai dacă sunteți conectat la contul copilas.ro sau la copilas.ro Club.
  Dacă sunteți conectat(ă) la contul dumneavoastră, temeiul juridic este bazat pe interesul nostru legitim. 
  Dacă sunteți conectat(ă) la copilas.ro Club, temeiul juridic este onorarea termenilor și condițiilor copilas.ro Club.    

 

Confidentialitate si Cookies | Haine bebelusi | Blog copilas.ro |Termeni si conditii

 
Anpc | Logourile si marcile apartin producatorilor | Copyright 2018 copilas.ro. | Date caracter personal: 33003
 
Back To Top